%> Blogparels van Peterspagina.nlWAT WORDT DE BLOGPAREL VAN 2010?
door   Peter
27-Dec-2010  00:10
Blogparel Het is zover! De Blogparel (voor de zwijnen) van het Jaar 2010 gaat van start. Vorig jaar begonnen om een gat in de Dutch Bloggies te vullen. Dit jaar geheel op eigen kracht verder. Alle informatie is te vinden op deze speciale Blogparelpagina.

Waar gaat het om? Tot en met zondag 30 januari kun je zinnetjes, alinea’s, gehele of gedeeltelijke blogposts en reacties op weblogs uit 2010 insturen, die je tot lachen èn tot nadenken stemden. De Blogparel is namelijk een stukje tekst dat bij eerste lezing onmiddellijk je lachspieren kietelden en daarna je deed beseffen: ‘het kan dan wel humor zijn, maar er zit wel wat in’.

Het bijzondere aan de Blogparel is dat niet alleen de bloggers een prijs kunnen winnen, maar ook reacteurs (of reaguurders zo u wilt). Ook zij mogen wel eens beloond worden voor hun noeste arbeid.
Dit jaar zullen de inzendingen door een speciale jury worden beoordeeld. Voor de winnaars zijn er ook nu weer fraaie prijzen beschikbaar. Geen eervolle vermeldingen of symbolische kunstwerkjes, maar prijzen van waarde.
Er zijn wel wat voorwaarden waar een parel aan moet voldoen. Lees dus eerst de criteria, voor je jouw vondst instuurt. Het spreekt vanzelf dat teksten van dit weblog niet in aanmerking voor de prijzen komen.

Op de
Blogparelpagina vind je een inzendformulier (onder de link ‘Stuur jouw parels in’), waarmee je jouw parels kunt opsturen. Alle informatie (o.a. over de prijzen, de jury, de Blogparel 2009) vind je op deze speciale pagina.
Daar kun je ook het nieuws over de Blogparel 2010 volgen, de inzendingen bekijken en de reacties lezen of zelf toevoegen.

Hoort, zegt het voort, is de beste reclame. Je kunt de Blogparel steunen door er over te schrijven, het aan iedereen door te vertellen en
banners op je website te plaatsen.

Om een indruk te krijgen van wat een Blogparel is, kun je op
Blogparel 2009 de weblogs en reacteurs vinden die vorig jaar zijn genomineerd. Op die pagina’s kun je doorlinken om de artikeltjes of reacties te lezen.
Dat is misschien heel wat werk, maar we stellen natuurlijk niet zomaar een smak geld beschikbaar.

Aan de slag nu! Stuur je parels in. En aan alle inzenders en lezers: veel plezier met de Blogparel (voor de zwijnen) van het Jaar 2010.
Tags : Blogparel, weblogprijs, nomineren [ reacties 0 ]


Terug

Reacties:

Gerelateerde artikelen:Voeg reactie toe  
 
 
(*)Verplichte velden
Naam <(*)
Emailadres (*)(Wordt niet getoond)
Website (incl. http://)
 
Uw reactie (*)
Onthoudt mij 
Om spammen tegen te gaan moet je hieronder het woord "NoSpam" intikken zonder de quotjes (")
Tik: NoSpam
 

Laatste inzendingen

Commentaren en reacties

Xiwel : 6-Feb-2011 15:07
Nog 15 dagen blogparels insturen
Ik vind het idee van de verkiezing van de 'beste' reageur (m/v) goed, maar erg ...
Peter : 5-Feb-2011 23:43 Nog 15 dagen blogparels insturen Tja, de categorie reacteurs is helaas gesneuveld. Blijkbaar heb ik er teveel van verwacht.
Peter : 5-Feb-2011 23:12 Een afvaller die in de prijzen valt. Maandag 7 februari wordt de stembus geopend.
Peter : 2-Feb-2011 14:15 De afvallers (2) @Henk: zoals je tussen de regels door kan lezen, hebben we inderdaad soms het idee ...
Henk : 2-Feb-2011 14:09 De afvallers (2) Ai, jammer dat de verwarde man niet mag meedoen. Ik had hem graag op het ...