%> Blogparels van Peterspagina.nlNOG ZEVEN DAGEN.
door   Peter
24-Jan-2011  11:00
Deadline Blogparel Nog zeven dagen en dan sluit de inzendtermijn voor de Blogparel 2010.

In de categorie weblogs zijn er tot nu toe 38 artikeltjes ingestuurd, afkomstig van 22 weblogs. Dat is ruim 40 procent meer dan vorig jaar.
Bij een eerste screening kunnen we nu al zeggen dat zeker 25 kandidaten doorgestuurd worden naar de jury. Maandag 31 januari maken we bekend wie de uiteindelijke genomineerden zijn.

In de categorie reacteurs is de oogst bedroevend mager. Slechts 4 kandidaten op dit moment. Vorig jaar waren er nog 5 kandidaten. Ook niet veel. We hadden er dit jaar meer van verwacht, omdat bij de 1e editie van de Blogparel er veel positieve reacties waren op dit onderdeel van de Blogparel.
De lage respons betekent dat we serieus overwegen deze categorie af te laten vallen. Je kunt daar nog wat aan doen. Als er minstens 7 nieuwe kandidaten bij komen, gaan ook die inzendingen naar de jury. Let er wel op dat ook voor teksten van reacteurs de eerst ‘lachen dan doordenken’-criteria gelden.

Hoe ziet de agenda voor de Bloparel er verder uit?
Deze week gaan we eerst afscheid nemen van de Dutch Bloggies. Na 10 jaar stopt deze blogaward. We gaan ze woensdag 26 januari feliciteren met dit besluit. Het moet immers een hele opluchting voor de organisatie en de jury zijn, dat ze de komende jaren tijd hebben om nu eens kandidaten voor de Blogparel in te sturen, zonder kritiek op hun keuzes over zich heen te krijgen.

Maandag 31 januari maken we hier dan de genomineerden bekend. De jury zal er een week of twee voor nodig hebben om alles te beoordelen.
De winnaars worden bekend gemaakt op het Blogbal. Op 15 maart hopen we de prijzen aan de gelukkigen te overhandigen. Op deze plek zal er natuurlijk een verslag komen van dit momentum.

Daarna zal deze pagina, in een andere lay-out, beschikbaar blijven om kandidaten in te sturen voor de Blogparel 2011. Je hoeft dus niet een heel jaar te wachten, maar kan dan elk moment blogpareltjes insturen.

Maar nu eerst: nog meer blogparels a.u.b.! Vooral van reacteurs (reaguurders). Hoort, zegt het voort op jouw weblog en twitter het rond. Zondag 30 januari sluit de inzendtermijn om 24:00 uur.
Tags : Blogparel, inzendtermijn [ reacties 3 ]


Terug

Reacties:

1.  Door :   Martin   Website : http://broekstukken.blogspot.com 1/24/2011 om 12:32
http://broekstukken.blogspot.com/2011/01/tunesie-al-jaren-lang-klant-voor.html

Dit blog van me had gelijk respons in de Tweede Kamer, was op het juiste moment op het net en is kort en overzichtelijk. Vandaar.
2.  Door :   Verbal Jam   Website : http://verbaljam.nl 1/24/2011 om 21:32
Die link naar het Blogbal werkt niet Peter.
3.  Door :   Peter   Website : 1/24/2011 om 22:45
@Verbal Jam: ik zie het. Sterker nog, alle links naar andere onderdelen van de Blogparelpagina werken niet meer. Ook in de vorige artikeltjes. Ik zal d webmaster er op afsturen.

Gerelateerde artikelen:Voeg reactie toe  
 
 
(*)Verplichte velden
Naam <(*)
Emailadres (*)(Wordt niet getoond)
Website (incl. http://)
 
Uw reactie (*)
Onthoudt mij 
Om spammen tegen te gaan moet je hieronder het woord "NoSpam" intikken zonder de quotjes (")
Tik: NoSpam
 

Laatste inzendingen

Commentaren en reacties

Xiwel : 6-Feb-2011 15:07
Nog 15 dagen blogparels insturen
Ik vind het idee van de verkiezing van de 'beste' reageur (m/v) goed, maar erg ...
Peter : 5-Feb-2011 23:43 Nog 15 dagen blogparels insturen Tja, de categorie reacteurs is helaas gesneuveld. Blijkbaar heb ik er teveel van verwacht.
Peter : 5-Feb-2011 23:12 Een afvaller die in de prijzen valt. Maandag 7 februari wordt de stembus geopend.
Peter : 2-Feb-2011 14:15 De afvallers (2) @Henk: zoals je tussen de regels door kan lezen, hebben we inderdaad soms het idee ...
Henk : 2-Feb-2011 14:09 De afvallers (2) Ai, jammer dat de verwarde man niet mag meedoen. Ik had hem graag op het ...