%> Blogparels van Peterspagina.nlDIT WEEKEND NOG KANS VOOR DE LAATSTE PARELS.
door   Peter
28-Jan-2011  22:14
blogparelHet is toch te koud om lang buiten te blijven, dus neem dit weekend nog even de tijd om de laatste blogparels in te sturen. Deadline: Zondag 30 januari om 24:00 uur.

In de categorie weblogs zijn 38 kandidaat blogposts ingestuurd, afkomstig van 23 weblogs. In de categorie reacties zijn slechts 6 teksten, afkomstig van 4 reacteurs ingestuurd. Dat is wel erg weinig steun van webloggers voor hun commentatoren. Maar goed, we leven in een democratie en dit is uw keus.

Van de 38 blogposts zijn er deze week al 24 naar de jury gestuurd. Wie deze genomineerden zijn, maken we bekend als de deadline is verstreken.
Waarom er 14 niet zijn genomineerd zal dan ook uit de doeken worden gedaan. Hou de berichtgeving daarover in de gaten, want er zitten bij die 14 wel een paar heel bijzondere inzendingen, die we een aparte vermelding waard vinden. Daar gaan we nog iets mee doen.

Schrijft jouw favoriete blogger of reacteur wel eens iets, waar je om moet lachen, maar je wel tot diepzinnige mijmeringen brengt? Stuur dat dan nu nog in en wie weet beloon je jouw favoriet zo wel met de hoofdprijs van 250 euro. Een award waar geen blikken decenniumbeker tegenop kan.
Tags : inzendingen, deadline [ reacties 0 ]


Terug

Reacties:

Gerelateerde artikelen:Voeg reactie toe  
 
 
(*)Verplichte velden
Naam <(*)
Emailadres (*)(Wordt niet getoond)
Website (incl. http://)
 
Uw reactie (*)
Onthoudt mij 
Om spammen tegen te gaan moet je hieronder het woord "NoSpam" intikken zonder de quotjes (")
Tik: NoSpam
 

Laatste inzendingen

Commentaren en reacties

Xiwel : 6-Feb-2011 15:07
Nog 15 dagen blogparels insturen
Ik vind het idee van de verkiezing van de 'beste' reageur (m/v) goed, maar erg ...
Peter : 5-Feb-2011 23:43 Nog 15 dagen blogparels insturen Tja, de categorie reacteurs is helaas gesneuveld. Blijkbaar heb ik er teveel van verwacht.
Peter : 5-Feb-2011 23:12 Een afvaller die in de prijzen valt. Maandag 7 februari wordt de stembus geopend.
Peter : 2-Feb-2011 14:15 De afvallers (2) @Henk: zoals je tussen de regels door kan lezen, hebben we inderdaad soms het idee ...
Henk : 2-Feb-2011 14:09 De afvallers (2) Ai, jammer dat de verwarde man niet mag meedoen. Ik had hem graag op het ...