De prijsuitreiking.

Update: Wij zijn zeer verheugd u te kunnen mededelen dat de prijzen voor de Blogparel 2010 uitgereikt gaan worden op het Blogbal, in De Balie te Amsterdam!

Het Blogbal wordt voor de eerste keer georganiseerd en wil het equivalent zijn van het Boekenbal. Maar dan voor bloggers. Het Blogbal richt zich op bloggers met literaire aspiraties. De Blogparel is voor alle soorten bloggers, maar dat weerhoudt ons niet de Blogparel uit te reiken op dit fraaie initiatief. Ook het Blogbal kan een uitstekend steuntje in de rug zijn voor alle bloggers.

Het betekent wel dat de prijsuitreiking wat later in dit jaar gaat plaatsvinden, maar dat geeft de jury voldoende tijd de meest juiste beslissing te nemen. Het Blogbal vindt tegelijkertijd plaats met het Boekenbal. Voor de uitslag van de Blogparel moet je dus helaas wachten tot 15 maart. Net zoals het treinreisje van vorig jaar, is deze prijsuitreiking ook niet voor iedereen toegankelijk. Wel worden alle genomineerden uitgenodigd. Natuurlijk volgt er op dit weblog een verslag van de prijsuitreiking.

Laatste inzendingen

Commentaren en reacties

Xiwel : 6-Feb-2011 15:07
Nog 15 dagen blogparels insturen
Ik vind het idee van de verkiezing van de 'beste' reageur (m/v) goed, maar erg ...
Peter : 5-Feb-2011 23:43 Nog 15 dagen blogparels insturen Tja, de categorie reacteurs is helaas gesneuveld. Blijkbaar heb ik er teveel van verwacht.
Peter : 5-Feb-2011 23:12 Een afvaller die in de prijzen valt. Maandag 7 februari wordt de stembus geopend.
Peter : 2-Feb-2011 14:15 De afvallers (2) @Henk: zoals je tussen de regels door kan lezen, hebben we inderdaad soms het idee ...
Henk : 2-Feb-2011 14:09 De afvallers (2) Ai, jammer dat de verwarde man niet mag meedoen. Ik had hem graag op het ...