Home
 
NOG 16 DAGEN.
door   Peter
26-feb-2012  21:18

AgendaNog 16 dagen en dan zijn de winnaars van de Blogparel 2011 bekend (13 maart, op het Blogbal, waar je natuurlijk al kaartjes voor hebt gekocht). Van de 30 genomineerde bloggers zullen er 22 aanwezig zijn. Met hun introducés, de vier juryleden en de organisatie rekenen we op een Blogparelgezelschap van ongeveer 35 tot 40 mensen.

Een feestelijke gelegenheid waar je de genomineerden en andere bloggers kunt ontmoeten. Wie zit achter welk verhaal? Zo’n ontmoeting is misschien wel belangrijker dan de prijsuitreiking. Een kans om ideeën uit te wisselen, inspiratie op te doen of je kennis van Nederlands blogwereld te vergroten.

De Blogparel is geen blogdatingbureau. We gaan ook geen bloggers koppelen. Maar het helpt als je in de reacties aangeeft wie je graag even wil spreken. Voor zover mogelijk helpen wij je de voor jou onbekende blogger te ontmoeten. Bovendien: als je het hoier laat weten, kan betreffende blogger er weer op reageren en kun je ionder elkaar afspreken, hoe elkaar te herkennen op jet Blogbal..   .

De prijsuitreiking van de Blogparel 2011 zal aan het begin van de avond plaatsvinden (20.00 uur). Na een korte inleiding zullen juryleden de drie prijzen (twee in de hoofdcategorie en één in de categorie nieuwkomers).persoonlijk aan de winnaars overhandigen.

Maar wat nu als één van de winnaars niet aanwezig is? Denk niet dat we dan de prijs in eigen zak steken. Twee van de genomineerden die lieten weten niet aanwezig te kunnen zijn, hebben voor vervangers gezorgd.  Blijven er vier over die niet kunnen komen. We hebben met alle genomineerden contact gehad en zullen eventueel afwezige prijswinnaars na 13 maart weer benaderen, om een ontmoeting te organiseren waarbij ze de prijs in ontvangst kunnen nemen. Waarvan we hier natuurlijk verslag doen.

De jury is er nog niet uit. Pas in de laatste week voor het Blogbal zal het  hopelijk unanieme eindoordeel klaar zijn.
Het zou leuk zijn te vernemen of de lezers al een idee hebben wie van de genomineerden in de categorie Hoofd-stukken de eerste prijs in de wacht zal slepen. Zoals we al eerder schreven: Onder de reageerders die de uiteindelijke winnaar weet te raden, verloten we een cadeaubon.

Tot 13 maart houden we je hier op de hoogte van verder ontwikkelingen en volgt nog meer blognieuws.

Categorie : Blogparels  [ reacties 0 ]