Home
 
PUBLIEK KAN STEMMEN
door   Peter
3-okt-2013  12:57

PublieksstemHet is zover. De “Soort van Blogparel 2012” heeft de stemronde voor het publiek geopend. Tot 12 maart, 12.00 uur kan iedereen stemmen op de mooiste blogs van zijn of haar keuze. Later op die dag worden dan alle prijswinnaars bekend gemaakt op het Blogbal. Alle informatie op een rijtje:

Stemmen kan hier. Je kunt je waardering geven aan ieder blog dat is ingezonden, je mag net zo veel blogs waarderen als je wilt, maar je kunt ieder blog slechts eenmalig waarderen.

Op het Blogbal worden de winnaars bekend gemaakt van de eerste stemronde, waar alleen de inzenders mochten stemmen en de winnaars van de publieksprijs.

Het Blogbal, vindt plaats bij Op de Valreep, Polderweg 620 te Amsterdam Oost (zo’n zes minuten lopen van treinstation (Amsterdam Muiderpoort). Toegangsprijs: één blok hout per persoon voor de kachels.

Het Blogbalprogramma begint om 19.30 uur, de prijsuitreiking is om 21.30 uur gepland. Laat via Twitter (met hashtag #blogbal) weten of je komt, of kondig je aanwezigheid aan via Facebook.

Volg op twitter met de hashtag #blogparel het nieuws over dit bijzondere initiatief van blogger Berend Quest. We zien elkaar natuurlijk op het Blogbal en bij de prijsuitreiking.

Categorie : Blogparels  [ reacties 0 ]