Kabinet valt over kernwapens JSF

cc Flickr dullhunks photostream Caution Wet Floor Fallen soldier by BanksyEen opmerkelijke url bij het Telegraafbericht “Kabinet botst met Kamer over kernwapens JSF”.  Het bericht is waarschijnlijk eerder aangemaakt en had toen een andere kop:  “Kabinet valt over kernwapens JSF”.

De Telegraaf kan niet als grootste vijand van dit kabinet worden gezien. Maar is er toch een Telegraafredacteur die hier zijn hart heeft gelucht?

Er is natuurlijk nog een optie. Een insider weet meer en lichtte de Telegraaf in. Iemand binnen het kabinet? Of iemand binnen een van de regeringsfracties? Feit is dat het kabinet niet is gevallen. Hooguit is het kabinet bij een werkbezoek aan Lockheed Martin (het bedrijf dat de JSF maakt) gestruikeld over een paar kernwapens die men net in één van de toestellen wilde laden, om er een proefvlucht mee te maken.

Zijn er andere opties? Jawel.

Het kan ook zijn dat het kabinet er schoon genoeg van heeft. Wat het kabinet ook doet, het is nooit goed. Het land wordt kapot bezuinigd, klinkt het hier en daar. En er is nog geen plannetje voorbij gekomen, of het stuitte op zoveel weerstand dat het kabinet van arremoe op zoek ging naar een akkoord met de meest collaborerende partijen.

En Rutte wilde nog wel dit prachtige land teruggeven aan de hardwerkende Nederlanders. Zelfs de grootste optimist wordt een keertje depressief bij zoveel tegenwerking. Hoewel er bij Rutte een dikke kans is dat hij van zijn eigen overactieve immuunsysteem depressief is geraakt. Tot nu toe leek hij immuun voor alle kritiek. Misschien is  er nu toch iets geknapt en trekt Rutte zelf de stekker eruit?

Mocht het zo zijn dat De Telegraaf het foutje in de url  ontdekt en corrigeert: Hier het screenshot van het bericht vandaag (klik op het plaatje voor een grotere versie).
TelegraafEn hier het screenshot van wat Google laat zien na intikken van “Kabinet valt over kernwapens JSF”.

Screenshot google

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *