Vakantievragen

Vakantievragen Even een pauze. Vakantie voor de redaktie. Misschien dat er nog wat vakantiepostjes binnendruppelen, maar van mij hoeft u de komende twee weken niet veel te verwachten. Zoals gebruikelijk verwacht ik wel wat van u. Excuses voor de hebberigheid, maar een blogger is ook maar een mens.

Ik hoop nog wat antwoorden te krijgen op vragen die op dit weblog zijn blijven hangen. U hoeft ze niet allemaal in een keer te beantwoorden. Gebruik de komende twee weken maar, om af en toe eens hierheen te dwalen en uw licht over onderstaande zaken te laten schijnen.

De eerste vraag heb ik vorig jaar tijdens de vakantieperiode
al eens gesteld. De vakantiegangers die door Europa hebben gereisd zijn vast dingen tegengekomen, die voor Nederland, ja, voor heel Europa goed zouden zijn. U bent ze deze vakantie vast tegengekomen.

Verder graag uw reactie op de
eenmalige bijdrage voor de bezuinigingen. En denkt u dat Rutte, mocht hij premier worden, de geschiedenis in zal gaan als de beste crisismanager?
Voorspelt u een wat er allemaal anders zijn in een totaal vergrijsde samenleving.

Tot slot: er blijft toch een vakantiestemming hangen in het nieuws. Dus zoeken we nog steeds
de grootste komkommer. In dat kader verschenen hier al komkommertjes over het WK voetbal, over VVD’ers die zich boos maken over appels, over rebelse pelikanen en andere dieren die klieren.
Heeft u nog een geweldige komkommer in het nieuws gesignaleerd, meldt het dan hier.

Veel plezier hier. Ik ga er even tussenuit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *