Hoe in te zenden.

Inzendingen kunt u op twee manieren doen.
1. Het liefst met het inzendformulier. De verplichte velden invullen. U kunt per keer maximaal drie parels vermelden. Wilt u meer parels inzenden, dan moet u nog een keer een inzending doen. U mag er zoveel inzenden als u wilt.

Voor de inzending heeft u de url’s nodig van uw parel. Bijvoorbeeld: http://url-van-weblog-waar-parel-is-te-vinden/artikellink/ Na het invullen van de verplichte velden en de links naar uw parels, is er ruimte voor een toelichting / motivering. Daar beschrijft u zo kort mogelijk waarom u vindt dat de inzending een parel is. Denk aan de criteria. Tot slot de anti-spam code intikken en klikken op “Plaats inzending”.

2. Per e-mail: stuur uw parels naar postmaster@peterspagina.nl. In de mail moeten wel links staan naar de bedoelde weblogartikelen of reacties, waar de parel in te vinden is. Tevens vermeldt u in uw toelichting, waarom u het een parel vindt.

Inzendtermijn voor de Blogparel 2010.

Parels inzenden kan van maandag 27 december 2010 tot en met zondag 30 januari 2011. Een ruime maand de tijd dus. Zo wordt het mogelijk gemaakt ook parels in te sturen die echt uit heel 2010 komen. Tevens is er ruim tijd parels uit de archieven op te duiken en de inzendingen correct in te sturen.

Wat gebeurt er met de inzendingen?

1. De laatste inzendingen verschijnen op de voorpagina van de Blogparel.
2. Alle inzendingen worden door drie medewerkers bekeken of ze aan de criteria voldoen.
3. Alles wat daaraan voldoet, wordt verzameld in een document. Elke inzending krijgt een nummer en de ingezonden tekst (de blogpost, de reactie of passages en quotes daaruit).
4. De weblogs waarvan de teksten afkomstig zijn komen in de linklijst te staan, die aan de rechterkant van de Blogparelpagina staat. Een stukje reclame voor die weblogs.
5. De uiteindelijke lijst wordt naar de jury gestuurd, die de winnende parels zal kiezen. Meer daarover zie De jury.

Laatste inzendingen

Commentaren en reacties

Xiwel : 6-Feb-2011 15:07
Nog 15 dagen blogparels insturen
Ik vind het idee van de verkiezing van de 'beste' reageur (m/v) goed, maar erg ...
Peter : 5-Feb-2011 23:43 Nog 15 dagen blogparels insturen Tja, de categorie reacteurs is helaas gesneuveld. Blijkbaar heb ik er teveel van verwacht.
Peter : 5-Feb-2011 23:12 Een afvaller die in de prijzen valt. Maandag 7 februari wordt de stembus geopend.
Peter : 2-Feb-2011 14:15 De afvallers (2) @Henk: zoals je tussen de regels door kan lezen, hebben we inderdaad soms het idee ...
Henk : 2-Feb-2011 14:09 De afvallers (2) Ai, jammer dat de verwarde man niet mag meedoen. Ik had hem graag op het ...