%> Blogparels van Peterspagina.nlNOG 15 DAGEN BLOGPARELS INSTUREN
door   Peter
15-Jan-2011  17:24
BlogparelElke dag liggen we bij de postbus op de loer, want we verwachten nog meer blogparels. Er zijn er ruim dertig ingestuurd, waarvan er zeker ruim twintig doorgestuurd worden naar de jury. Maar ook de jury verwacht meer. Tot en met zondag 30 januari heb je nog tijd kandidaten in te sturen.

Het laatste nieuws.
De Dutch Bloggies, die andere roemruchte blogward, houdt 26 januari het afscheidsfeestje. Ze sluiten af met de bekendmaking van de Blogger van het Decennium. Dat gaan we natuurlijk allemaal meemaken.
Eigenlijk zou dat een mooie gelegenheid zijn geweest om de Blogparelwinnaars bekend te maken. Maar hoewel de Blogparel straks de enige Nederlandse blogward zal zijn, moet deze prijs niet worden gezien als de opvolger van de Dutch Bloggies. Daarvoor zijn de verschillen te groot.

Datum en plaats van onze prijsuitreiking is nog niet bekend. We zijn in onderhandeling met de organisatie van een ander blogevenement, maar daar valt nog weinig over te zeggen.
Vorig jaar werden de winnaars persoonlijk opgezocht om de prijzen te overhandigen. Voor dit jaar was het oorsponkelijk de bedoeling een bijeenkomst te organiseren rond het vijfjarig bestaan van het organiserend weblog.

De vraag is wel of de lezers, inzenders en kandidaten een massaal naar zo’n evenement zouden komen. We gaan natuurlijk geen lokatie huren als alleen de jury en de winnaars aanwezig zullen zijn. Voorlopig richten we onze pijlen op dat andere blogevenement. We zouden trouwens wel eens willen weten of jij naar de Blogparel-prijsuitreiking komt, als we zelf een middag of avond organiseren. Gooi je antwoord in de reacties.

Maar eerst nog wat meer kandidaten voor de
Blogparel 2010. Nog 15 dagen om ze in te sturen.
Tags : Blogparel, award, Dutch Bloggies, prijsuitreiking, inzendtermijn [ reacties 5 ]


Terug

Reacties:

1.  Door :   HansR   Website : http://www.nietnaarsantiago.nl 1/19/2011 om 15:06
Ik zie dat ik genomineerd ben en dat vind ik natuurlijk geweldig.

Ik ben verder overigens gestopt met reageren - bij Sargasso - omdat ik door Sargasso redacteuren van stalken werd beschuldigd en ze verder een beetje paranoia naar mij toe begonnen te worden. Dat kan natuurlijk verder nooit de bedoeling zijn dus ik gun ze nu wat rust.

Je vraagt of ik naar een bijeenkomst zou komen. In principe wel, altijd in voor een borreltje en een praatje, maar ik weet vrij zeker dat ik daar toch wel een behoorlijke afstand voor af zou moeten leggen. En dat zal toch waarschijnlijk net iets teveel van het goede zijn. Mijn conclusie is dan ook, dat ik, tenzij de uitreiking bij mij in de buurt is, ik vrij zeker niet kan verschijnen op een eventuele bijeenkomst.

In de buurt wil overigens zeggen rond Carcassonne/Bezier. Een vliegticket met Ryan-Air kan bijna gratis zijn dus voor een borrel op het vliegveld zijn wellicht wat mensen te porren, overleg voor heen en weer kan altijd, of het er van komt is een tweede :)
2.  Door :   Peter   Website : 1/19/2011 om 21:03
@HansR: ja, het was mij ook al opgevallen dat je op Sargasso stil bent gevallen. Tot nu toe zijn er slechts twee reacteurs kandidaat gesteld. Dat is veel te weinig. Er moet natuurlijk wel enige competitie mogelijk zijn;-) Als het daarbij blijft, dan is de kans groot dat deze categorie helaas moet vervallen. Ik hoop van niet. Ik ga er vanuit dat er toch meer reacteurs genoemd gaan worden. En een vliegticket? Eens even kijken in de portemonnee
3.  Door :   HansR   Website : http://www.nietnaarsantiago.nl 1/19/2011 om 22:06
"Als het daarbij blijft, dan is de kans groot dat deze categorie helaas moet vervallen". Ja, we gaan het zien. En idd, competitie is wenselijk. Winnen moet wel echt zijn. Toch?
4.  Door :   Peter   Website : 2/5/2011 om 23:43
Tja, de categorie reacteurs is helaas gesneuveld. Blijkbaar heb ik er teveel van verwacht.
5.  Door :   Xiwel   Website : http://xinix.web-log.nl 2/6/2011 om 15:07
Ik vind het idee van de verkiezing van de 'beste' reageur (m/v) goed, maar erg lastig om uit te zoeken en te bepalen.

Een groot deel dat rondreageert zijn mensen die zelf een blog hebben en op die manier (voor een deel) bezoekers willen binnenhalen. Werkt vaak beter dan een hoge score in Google. Vervolgens wordt dat een soort 'ons-regareert-bij-ons'-groepje, dat vaak bij elkaar reageert. De 'kwinkslagen' zijn dan ook meer voor insiders dan voor de verse bezoeker van buiten deze kliek. En om die reden zou ik veel liever reageerders zonder weblog willen voordragen.

Maar ja, die reageren veel minder of het moet al familie of kennissen betreffen. Daar handel ik niet in. 90% van mijn IRL-kennissen of -familie weten niet dat ik een log heb. Dat hou ik graag zo.

Ik zit er dus niet zo mee dat deze categorie is gesneuveld.

Gerelateerde artikelen:Voeg reactie toe  
 
 
(*)Verplichte velden
Naam <(*)
Emailadres (*)(Wordt niet getoond)
Website (incl. http://)
 
Uw reactie (*)
Onthoudt mij 
Om spammen tegen te gaan moet je hieronder het woord "NoSpam" intikken zonder de quotjes (")
Tik: NoSpam
 

Laatste inzendingen

Commentaren en reacties

Xiwel : 6-Feb-2011 15:07
Nog 15 dagen blogparels insturen
Ik vind het idee van de verkiezing van de 'beste' reageur (m/v) goed, maar erg ...
Peter : 5-Feb-2011 23:43 Nog 15 dagen blogparels insturen Tja, de categorie reacteurs is helaas gesneuveld. Blijkbaar heb ik er teveel van verwacht.
Peter : 5-Feb-2011 23:12 Een afvaller die in de prijzen valt. Maandag 7 februari wordt de stembus geopend.
Peter : 2-Feb-2011 14:15 De afvallers (2) @Henk: zoals je tussen de regels door kan lezen, hebben we inderdaad soms het idee ...
Henk : 2-Feb-2011 14:09 De afvallers (2) Ai, jammer dat de verwarde man niet mag meedoen. Ik had hem graag op het ...