%> Blogparels van Peterspagina.nlTUSSENSTAND EN MEDEDELINGEN
door   Peter
7-Jan-2011  11:12
Parelbox Het blijkt dat sommige inzendingen niet goed passen in de velden die je in moet vullen op het inzendformulier. Het lijkt er op dat sommige links te lang zijn voor het veld. Dat is raar, want er is ruimte gemaakt voor 800 tekens.
Bij een paar van de inzendingen hebben we de links opnieuw er in gezet en die werkten wel. We hebben nog geen idee waarom sommige ingezonden links niet werken, maar we zoeken het uit.

De inzendingen druppelen gestaag binnen. We zijn 27 december beginnen en de pareloogst komt neer op gemiddeld 1 inzender en 3 parels per dag. Hopelijk blijft die trend gaande en zullen we bij de sluiting van de inzendtermijn (31 januari) van meer dan 30 inzenders zo’n 100 parels ontvangen hebben.
Aan de publiciteit zal het niet liggen. Op dit moment hebben 14 weblogs op de een of andere manier aandacht besteed aan de Blogparel. Een aantal heeft een banner geplaatst, waarmee hun lezers naar de Blogparelpagina kunnen linken. Zie de supportpagina hier).

In hun enthousiasme letten sommige inzenders niet goed op
de criteria. We zoeken alleen blogparels uit 2010. Niet uit 2009 of 2001. Verder moeten ze afkomstig zijn van weblogs die langer dan drie jaar publiceren. Er zijn inzendingen binnen van blogs die wel langer dan drie jaar draaien, maar in 2010 hun activiteit hebben gestopt. Omdat de Blogparel natuurlijk ook een stimulans is om door te gaan, moeten we ons nog beraden over deze inzendingen. Je hoort er later meer over.

Alle inzenders tot nu toe hartelijk bedankt voor je bijdragen en/of publiciteit. Aan alle andere lezers: aarzel niet en stuur jouw gevonden parels in!
Tags : tussenstand, mededelingen, update [ reacties 2 ]


Terug

Reacties:

1.  Door :   Marjan   Website : 1/7/2011 om 13:45
Peter, ik heb inmiddels per mail een link en een andere 'parel' ingestuurd.
De eerste voldoet wss niet aan de criteria. Jammer.

De truc van Xiwel om de inzendingen te bekijken werkt wel maar is nogal omslachtig. Los van de prijs vind ik het leuk om te zien welke parels mensen gevonden hebben.
2.  Door :   Peter   Website : 1/7/2011 om 14:42
@Marjan Je mail heb ik ontvangen en wordt verwerkt.
Er komt een overzicht van alle inzendingen, met links zodat je ze ook allemaal kunt lezen. Het overzicht zal ergens volgende week hier worden gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen:Voeg reactie toe  
 
 
(*)Verplichte velden
Naam <(*)
Emailadres (*)(Wordt niet getoond)
Website (incl. http://)
 
Uw reactie (*)
Onthoudt mij 
Om spammen tegen te gaan moet je hieronder het woord "NoSpam" intikken zonder de quotjes (")
Tik: NoSpam
 

Laatste inzendingen

Commentaren en reacties

Xiwel : 6-Feb-2011 15:07
Nog 15 dagen blogparels insturen
Ik vind het idee van de verkiezing van de 'beste' reageur (m/v) goed, maar erg ...
Peter : 5-Feb-2011 23:43 Nog 15 dagen blogparels insturen Tja, de categorie reacteurs is helaas gesneuveld. Blijkbaar heb ik er teveel van verwacht.
Peter : 5-Feb-2011 23:12 Een afvaller die in de prijzen valt. Maandag 7 februari wordt de stembus geopend.
Peter : 2-Feb-2011 14:15 De afvallers (2) @Henk: zoals je tussen de regels door kan lezen, hebben we inderdaad soms het idee ...
Henk : 2-Feb-2011 14:09 De afvallers (2) Ai, jammer dat de verwarde man niet mag meedoen. Ik had hem graag op het ...