%> Blogparels van Peterspagina.nlHOE GAAT HET MET DE BLOGPAREL?
door   Peter
29-Dec-2010  16:01
Oester De Blogparel is nu sinds drie dagen on-line. Wat is er de afgelopen dagen gebeurt?

Op deze nieuwe Blogparelpagina ging wat mis. Inzenders konden hun (lange) links soms niet kwijt op het inzendformulier. Dat is nu gerepareerd. Ook lange url’s kunnen nu worden ingevuld.
Jammer dat sommige inzenders geen motivatie voor hun keuzes meesturen. Onder het kopje ‘Laatste inzendingen’ zie je de vijf meest recente kandidaatstellingen. We plaatsen tot 30 januari alles wat wordt opgestuurd. Pas daarna zullen, in een voorselectie, de inzendingen gescreend worden op de criteria. Alles wat er dan overblijft, gaat naar de jury.
Meer over het inzenden van jouw parels is hier te lezen.

De support voor de Blogparel komt op gang, maar het kan nog beter. Op zeven weblogs is op de een of andere manier aandacht aan de Blogparel besteedt. Waarvoor dank.
Sargasso plaatste een waanlink. Verder artikeltjes op Rob Hamilton, Bespiegelingen, Op Stripblog in de rechterkolom een artikeltje. Op about:blank en op zijn eigen blog plaatste redacteur Madbello een artikel. Op wereldtijdschrift Nurks ook wat aandacht, dat leidde tot een grappig polemiekje over de neutraliteit van de jury.

Natuurlijk is de Blogparel-info naar vele anderen verstuurd. We verwachten dan ook meer steun. Hoort, zegt het voort is de beste reclame. Dus schrijf, twitter, mail het de wereld in. Maak ook gebruik van de
support-pagina.
We maken zelf ook reclame. In de rechterkolom zie je onderaan een lijst met weblogs. Dit zijn de weblogs die de inzenders kandidaat hebben gesteld.

Echte parels zijn zeldzaam. Dat is natuurlijk niet de reden dat vijf inzenders nog maar 17 stukjes kandidaat hebben gesteld. We beseffen dat het kerstreces aardig in de weg zit. Geen probleem. Tot en met 30 januari heb je de tijd om je parels op te duiken en in te zenden. We realiseren ons dat we heel wat werk van je vragen. Maar neem gerust aan dat jouw kandidaten zeer content zullen zijn, als ze in
de prijzen vallen.
Blijf ondertussen deze Blogparelpagina volgen voor het laatste nieuws.
Tags : blogparel, inzendingen, laatste nieuws, reclame [ reacties 1 ]


Terug

Reacties:

1.  Door :   madbello   Website : www.madbello.nl 1/2/2011 om 08:07
Redacteur Madbello :-) zo'n groot woord voor een dislect als ik.

Gerelateerde artikelen:Voeg reactie toe  
 
 
(*)Verplichte velden
Naam <(*)
Emailadres (*)(Wordt niet getoond)
Website (incl. http://)
 
Uw reactie (*)
Onthoudt mij 
Om spammen tegen te gaan moet je hieronder het woord "NoSpam" intikken zonder de quotjes (")
Tik: NoSpam
 

Laatste inzendingen

Commentaren en reacties

Xiwel : 6-Feb-2011 15:07
Nog 15 dagen blogparels insturen
Ik vind het idee van de verkiezing van de 'beste' reageur (m/v) goed, maar erg ...
Peter : 5-Feb-2011 23:43 Nog 15 dagen blogparels insturen Tja, de categorie reacteurs is helaas gesneuveld. Blijkbaar heb ik er teveel van verwacht.
Peter : 5-Feb-2011 23:12 Een afvaller die in de prijzen valt. Maandag 7 februari wordt de stembus geopend.
Peter : 2-Feb-2011 14:15 De afvallers (2) @Henk: zoals je tussen de regels door kan lezen, hebben we inderdaad soms het idee ...
Henk : 2-Feb-2011 14:09 De afvallers (2) Ai, jammer dat de verwarde man niet mag meedoen. Ik had hem graag op het ...